En stor dag

I dag har vi hatt deilig langsom morgen. Tror alle var litt trøtte etter gårsdagens bursdagsfeiring som startet tidlig på morgnen med bursdagssang og pakkeåpning. 3-års jubilanten var i storform, og det fortsatte i hundre hele dagen. Hun var helt klar på hvilken kjole som som skulle på, og hun var ikke prinsesse, men dronning siden det var bursdagen hennes. Hver gang jeg sa navnet hennes, sa hun; "jeg heter ikke det, jeg er dronningen...;)"


Pakkemorgen:)


Fine bursdagsprinsessa:)

"Dronningen" og jeg brukte formiddagen på kakebaking, det synes hun var veldig morsomt.  Ble litt smaking også..;) Hun var veldig ivrig på å hjelpe til med baking, bordekking og pynting, og hadde sterke meninger om hvordan ting skulle være, det var jo tross alt hennes bursdag.. Såå søt:)

Kl 16 kom gjestene og da ble det enda flere pakker, og den spente lille frøkna hadde det helt fantastisk og var bare blid og fornøyd hele dagen. Kjempefin dag for store og små.

Fetteren på 5, har vært på overnatting, så kvelden ble avsluttet med pysjamasfest, så det ble moro fra morgen til kveld. 

I dag har de tre små lekt og kost seg, nå får vi litt mer besøk, før vi skal på middag hos mormor og morfar.

Ha en fin søndag!

 #mammablogg #mamma #blogg #bursdag #pakker #kaker #barn #familie #helg #dronnig 

2 kommentarer

07.12.2014 kl.16:37

Kos derer

Myiie - en mammablogg

07.12.2014 kl.19:16

Anonym:Takk:) Ha en fin søndag!

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 11 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits