For en start!

Ettersom begge søtnosene er i barnehagen om dagen har mamma ekstra god tid, dog siste måneden nå før det er tilbake i jobb. Tror det kan være bra, før husmorgenet tar helt overhånd her...;)

Dagen i dag har iallfall blitt brukt på juleforbredelser. Det skal ikke stikkes under en stol at det er første gangen jeg starter julehandlen før midten av desember. Det skal bli intressant å se om jeg klarer å gjøre meg ferdig med alt av gaveinnkjøp og den slags i god tid før jul. Er jo lov å håpe;)  I dag har jeg i allefall hatt en kanonstart og gjort unna gaveinnkjøpene til de små i familien, og i tillegg kommet godt i gang med pakkekalenderen, så superhappy med det. Mulig andre ikke regner dette som en knallstart, men tatt mine tidligere desemberbragder i betraktning, er jeg ikke i tvil!


I gang med julekalender pakker til småttisene:)


Har husmorgenet tatt overhånd? 

Det går forøverig kjempebra med minsten i barnehagen, så det veldig godt å se. Foreløpig har hun korte dager, så det har blitt en fin og rolig start. Rart for mor at hun allerede har blitt barnehagejente, utrolig hvor fort tida har gått, i fjor var hun jo liten bebis på denne tida.

Nå er det tid for henting av småfolket, så skal det bli koselig med helg. 

Ha en fin fredag!

#mammablogger #mamma #blogg #juleforbredelser #julegaver #baking #pakkekalender #hverdag #barn #familie  

 

 

6 kommentarer

annebe

28.11.2014 kl.16:28

Når du har to små er det lurt å være litt tidlig ute med alt som skal ordnes til jul :)

Her er gutta voksene ,så det er ikke så mye kalendere, gaver og styr lenger..så jeg kan ta det uka før jul jeg..men pynta litt har jeg da...Da får dere ha en fin helg<3

Ada

28.11.2014 kl.16:56

Deilig å komme igang da:) God helg!

Myiie - en mammablogg

28.11.2014 kl.19:07

annebe: Ja, sant det. Takk, og god helg!

Myiie - en mammablogg

28.11.2014 kl.19:08

Ada: Takk:) God helg til deg også:)

28.11.2014 kl.21:00

Ja det er ikke alltid lett å vere tilig ute ha en supper fin fredag

Myiie - en mammablogg

01.12.2014 kl.10:57

Anonym: Takk:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 11 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits