Små sommerfugler

I dag våknet førstemann i huset her kl 0830, og det er jo 2 timer senere enn vanlig, så det satt de store virkelig pris på;) Deilig start på hviledagen!

Pappan i huset driver på med studier og innleveringsoppgave, og minstemann sover sen formiddagslur, storesøster og jeg tegner og leker med plastelina. Nå er det sol og finvær så såsnart mini våkner blir det ut på tur.


Vi skal hit, til favorittskogen vår:)

I går var 2 1/2-åringen i sitt første barnebursdagsselskap. Det var sååå stas, hun var superspent og gledet seg masse fra morgenen av. Hun begynte å mase om å dra i "selskap" som hun kaller det allerede i 9-tiden, så hun syntes nok tiden gikk litt sakte.

Tilslutt ble det endelig tid for bursdag! Hun var så søt idet hun gikk ut døra i finkjole, med pakker og antageligvis massevis av små sommerfugler i magen. Da hun kom hjem var hun strålende fornøyd, og hadde helt klart hatt en stor og spennende opplevelse. Hun hadde masse og fortelle og har allerde begynt å planlegge egen bursdag;) Herlige små frøkner!


Superklar for bursdag:)

Nå våknet endelig lillesøster, så da må vi komme oss ut:)

Ha en fin søndag!

#mammablogg #mammablogger #mamma #blogg #søndag #bursdag #barn #familie #tur #sol #barnebursdag #forventninger #sommerfuglerimagen

 

 

 

Én kommentar

12.10.2014 kl.16:13

Så fine bilder ha en fin fin søndag

Myiie - en mammablogg

12.10.2014 kl.18:19

Anonym: Tusen takk, ha en fin søndag du med!:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 11 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits