Stor jente

Da var hverdagen tilbake! I dag hadde størstejenta første dag på stor avdeling i barnehagen. Mest skummelt for mammaen tror jeg... Mamman har bekymra seg litt for at lille  21/2-åringen hennes allerede skal begynne på 3-6 års avdelingen med 24 barn.


Barnehagesnuppa:)

Tror både 2-åringen og jeg var litt ekstra spente i dag morges, men det gikk kjempefint. Vi "fant" den nye avdelingen og den nye hylla hennes og jeg fikk bli med inn på avdelingen og hilse på små og store. Hun synes det var helt greit at jeg dro nesten med en gang, bare gav meg en klem og sa "hade mamma, jeg vinker til deg i vinduet.." Lille tøffingen min:)

Da jeg hentet henne satt hun og koste seg med frukt sammen med de "store" jentene, og hadde hatt en kjempefin dag. Personalet sa når jeg kom at de hadde glemt å spørre meg om hun fortsatt sov på dagen, da sa vesla "jeg sa jeg hadde slutta å sove jeg mamma..", og det stemmer jo. Jammen blitt stor altså..!

Uansett, deilig at det ble en så fin start:) Er jo ikke lenge til lille bebis skal begynne heller, synes dette går fryktelig fort jeg... Og som om ikke det var nok har jammen meg lille bebis begynt å stå helt selv, uten at hun holder seg i noe, så flink!


Disse to begynner å bli store jenter..:)

Ha en fin kveld!

#mammablogg #mammablogger #mamma #blogg #barnehage #barn #familie #storavdeling #hverdag #storesmåjenter

3 kommentarer

04.08.2014 kl.20:44

Så koselig bilder

Myiie - en mammablogg

04.08.2014 kl.21:03

Anonym: Tusen takk:)

toveview

04.08.2014 kl.21:30

Det går nok riktig så fint. Ser ut til at hun har funnet seg til rette allerede. Så godt at jentene har hverandre og at aldersforskjellen ikke er stort. De blir nok riktig så gode venner etter hvert, nå som bebisen tar sine første skritt også. Deilig det :)

Myiie - en mammablogg

04.08.2014 kl.21:58

toveview: Ja, ble en fin start, så ser lovende ut:) De blir mer og mer knyttet til hverandre, så veldig koselig å se:) Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits