Vel overstått

Da var festivalhelgen vel overstått og samboer er hjemme igjen:) I dag har vi vært på stranden med 2-åringen og lekt og kost oss. Selv om  det har vært relativt overskyet i dag har vi hatt en topp dag på stranden. 2-åringen har løpt, laget sandkaker og boltret seg i vannet. Bebis var ikke med, men hun koste seg til gjengjed hos mormor og morfar.

Da vi skulle hente bebis var fetteren til småsnuppene også kommet på besøk til mormor og morfar, så da ble 2-åringen hoppende glad. Hun synes nemlig det er veldig stas å leke med fetteren sin. Så da ble vi værende der en stund.

Noen bilder fra dagen:

Første mann uti...!

Plask, plask:)

Lager sandkaker til pappa og mamma:)


Koser meg:)

Fra i morgen er det barnehageferie, samboer skal dog jobbe en uke til, så da blir det bare meg og småsnuppene på dagene. Kjenner jeg synes det er litt kjipt at finværet er over for nå, hadde jo vært kjekt med en solfyllt stranduke til, men vi får heller finne på noe annet morsomt.

Ha en fortsatt fin søndag!

#mammablogg #mammablogger #mamma #blogg #ferie #sommer #strand #overskyet #bading #kos #lek #besteforeldre #familie #søndag #helg #barn #baby

4 kommentarer

Jannike

13.07.2014 kl.21:39

Det hørtes ut som en deilig dag! :)

Myiie - en mammablogg

13.07.2014 kl.22:24

Jannike: Ja, var helt toppers:) Ha en fin kveld!

ssilje89

13.07.2014 kl.22:38

Så koselig :)

Gjør ikke noe med litt skyer av og til så lenge man har litt varme ;)

Myiie - en mammablogg

14.07.2014 kl.08:48

ssilje89: Sant det:) Ha en fin dag!:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits