Det er godfølelsen sin...

For et herlig vær å våkne til, også er det appåtil beste dagen i uka! Som om ikke det var nok skal mamman i huset ut med venninnene sine ikveld så blir en fin fredag føler jeg:)

Bebis hatt en aktiv start på dagen, lekt og kost seg, i dag var det en bok som ga den store lykken.Nå har vesla jammen tatt seg en lur igjen.Starten på dagen kunne kanske vært litt bedre for min del...

I det 2-åringen og samboer skulle til å dra i barnehagen oppdaget jeg at de hadde glemt noe. Jeg ser fra vinduet i 2.etg at samboer akkurat er i ferd med å sette seg inn i bilen, jeg stresser for å få åpnet vinduet, og roper av full hals og vifter med armene akkurat i det han lukker bildøra. Jeg kan ikke fatte at han ikke så meg, men tar iallefall sats og løper ned trappa og ut døra på andre siden av huset, og bort til porten hvor jeg vet han vil passere.

Jeg ser han kommer rolig kjørende rundt svingen og tenker "puh, jeg rakk det".  Men han ser ikke ut til å stoppe?!? WTF? Igjen begynner jeg å vifte febrilsk med armer og ben og å rope. Det hjelper ikke, han bare kjører rolig forbi meg...

I det han passerer tar jeg opp telefonen og ringer. Jeg får telefonsvar!!! Grrr!

Så da står jeg der og ser bilen forsvinne, har laget spetakkel for hele nabolaget kl 8 på morgnen er barbent og har bustehår .. Det er godfølelsen sin det!  Makan!

Han ringte nå da: "har du forsøkt å få tak imeg? Fikk en melding om at du hadde ringt?" "Hmm, ja stemmer jeg ringte, men det var ikke noe viktig..."

Ha en fab fredag!

#mammablogger #mammablogg #mamma #blogg #barn #baby #fredag #familie #helg #spetakkel #lek #venninner #kos #godfølelsen #hverdag #småbarnsmamma #bok

4 kommentarer

Therese Melby

04.07.2014 kl.10:34

hehe. Ha en fortsatt fin dag! :)

Myiie - en mammablogg

04.07.2014 kl.12:05

Therese Melby: Takk, ha en flott dag du også!:)

Mary Ann

04.07.2014 kl.12:26

Ja veldig fint vær å våkne til.uff a

Mei mann folk he he😃du må kose deg sammen med venninne dine i lveld

Myiie - en mammablogg

04.07.2014 kl.15:09

Mary Ann: Hehe, ja:) Tusen takk, gleder meg:) Ha en fin fredag du også:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits