Superform

Hittil i dag har det vært en fin start på dagen, bebis og jeg sov faktisk til kl åtte:) Det skal sies at det nok hadde noe med at bebis var i superform fra kl 04-0530 i natt.  

Da jeg skulle lage meg frokost i dagmorges fremgikk det tydelig av utvalget i kjøleskapet at vi ikke hadde handlet på noen dager. Heldigvis hadde vi litt restesalat fra middagen i går, så da ble det i grunn ikke så verst likevel:) Faktisk så det freshere ut en frokosten min vanligvis gjør...


Mmm!

Nå har jammen meg lillebebis tatt seg en lur igjen, tar tydeligvis på å være i superform midt på natten..

I går fikk jeg disse to bladene i posten, så nå blir det kaffe og litt lesing, før jeg starter på dagens gjøremål.


Kos:)

Er jo bare noen dager siden lille bebis klarte å reise seg for første gang, oppdaget i dag at hun allerede har begynt å klatre på ting. Som bildet nedefor viser sto hun i da morges plutselig oppå denne lekekofferten, det synes hun var strålende morsomt. Synes det går unna i en fei her, men bare gøy det:)

Se hva jeg har funnet på da...!

Ha en kjempefin dag!

#mammablogger #mammablogg #mammma #blogg #barn #familie #hverdag #mat #frokost #melon #foreldreogbarn #detnye #kaffe #superform #kos #klatre

10 kommentarer

Jeanette =)

03.07.2014 kl.10:50

Flott innlegg! :)

Vil du ha gratis wrap fra itworks?

Du kan også bestille om du ønsker det, send meg gjerne en privat melding inne på siden om du ønsker å vite mer om dette.

Denne wrappen kan brukes fra halsen og ned, hvor du vil. Innstramming, toning av opp strammende altså full kropps forming! Kan brukes til alt, få synlige muskler, fjerne arr og cellulitter, toner huden, strammer og former kroppen slik du ønsker det og mye mye mer. Perfekt for mamma kropper, hjalp ihvertfall på min <3 Fantastiske bilder ligger ute på siden, du bare må se!!! :D

Produktet er laget av 100% naturlige ingredienser som blomster ekstrakter og urter. (trykk på bildet) Husk og LIK siden og DEL den, har så lyst å dele ut en wraps snart til en heldig en :)
Åå, så stas når de begynner å reise seg! Nydelig liten! :) <3

----

Har forresten konkurranse på bloggen der du kan vinne babynest! Behold det selv eller gi det i gave til kommende/nybakte foreldre! :)

Myiie - en mammablogg

03.07.2014 kl.11:02

Jeanette =): Tusen takk!:)

Myiie - en mammablogg

03.07.2014 kl.11:03

Camilla Larsen: Ja, de er moro:) Tusen takk! Ha en fin dag:)

Mary Ann

03.07.2014 kl.12:25

Ha en fin dag vidre

Myiie - en mammablogg

03.07.2014 kl.12:43

Mary Ann: Tusen takk, du også!:)

toveview

03.07.2014 kl.14:46

Frokosten så jo smakfull og lekker ut, og det ser ut til at stunden kan ha vært bra med slikt lesestoff.. Skikkelig lur bebis, bra det er høye kanter :)

Myiie - en mammablogg

03.07.2014 kl.15:34

toveview: Takk, ja det var en deilig morgen:) Ha en fortsatt fin dag!

Cecilie

04.07.2014 kl.22:21

Så herlig♥ syntes nok hun var lur selv også tenker jeg;) hvor gammel er bebis nå? har akkurat funnet Bloggen din og har en liten bebis selv som jeg mistenker er omtrent som din:)

Myiie - en mammablogg

05.07.2014 kl.03:50

Cecilie: Hehe ja:) Hun er allerede snart 9 mnd, går så fort...

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits