What to do?

Nå om dagen er det mange som  begynner ferien sin. Ettersom vi akkurat har vært 3 1/2 uke i Spania er vi jo på en måte nesten ferdig med vår.. Det er heldigvis ikke helt sånn, siden samboer starter pappaperm i slutten av juli og jeg begynner ferien min da.

Vi har dog ikke lagt noen store planer for hva vi skal gjøre i den perioden, men må jo finne på et aller annet vel..?!? Hadde jeg bare visst at det kom til å bli strålende vær, hadde vi ikke trengt å planlegge noe, da ville jeg aller helst bare vært her og nytt strandlivet i området, men det er jo umulig å spå.


Norsk sommer..?

Spurte samboer  i går om vi ikke skulle ta oss en ny Spaniatur på sensommeren, men i motsetning til meg var han litt forsynt. Han var mer keen på byferie ala Køben.. Hmmm..

Så det jeg undres litt på er om vi skal satse på fint vær og hvis det ikke blir det, hive oss på noen småturer på sparket. Er jo ikke så lett å ta ting på sparket med to små, men hvis vi har en halvveis plan i bakhodet kan det vel la seg gjøre..? Jeg har i allefall tenkt å bruke formiddagen på litt "halvveis planlegging" og finner jeg noe som frister veldig, kan det hende det blir helveis..;)


Klar for mer av dette jeg...;)

Her sto hele  forresten hele familien opp  kl 06 i dag, så samboer og 2-åringen er ute av huset for lenge siden, bebis har tatt seg en lur igjen og jeg har litt planleggingstid...;) Ikke  så aller verst med mammaperm;)

Ha en herlig dag!

#mammablogg #mamma #mammmablogger #blogg #ferie #barn #familie #planlegging #baby #barnehage #spania #pappaperm #mammaperm #sommer #sol #reise #hverdag #påsparket

2 kommentarer

Mary Ann

02.07.2014 kl.12:37

Det er helt høflig å være hjeme med barna jeg er har vært hjeme

Med min jente hele tiden .hun begyner for fort på skolen så deilig å ja den tiden når dem er små.kos deg

Myiie - en mammablogg

02.07.2014 kl.12:46

Mary Ann: Ja, det er sant, går veldig fort. Ha en fin dag!:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits