Flinkis dag

I dag har det vært flinkis søndag i hjemmet, dvs. at vi har bedrevet rydding i boder og skap. Og som om ikke det er nok er vi nå igang med hagearbeid..:) Vi kommer oss!

Stor dag for bebis også, hun sto plutselig oppreist i sengen! Altså, det vil si hun hadde dratt seg opp, i sengegjerdet..;) Hun var så stolt, så nå skal hun reise seg hele tiden, tar tak i alt som er tilgjenglig, det resulterer desverre i en del knall og fall stakkars.

Vi hadde egentlig ikke tenkt å bruke lekegrinden til lillesøster, men i dag fant vi ut at vi skulle sette den opp likevel og se om hun likte den. Det skulle vise seg at hun synes den var topp, så nå ligger hun der og pludrer, og øver på å reise seg, så happy! Husket nemlig at storesøster hadde stor glede av den når hun begynte å reise seg, fin å øve seg på.


Øver meg!;)


Liten sterking:)


Oi, lurer på om jeg får tak i den der oppe..?;)

Nå har vi akkurat hatt kaffebesøk av mormor, morfar og kusina til småttisene, de hadde med seg nystekte vafler så det var kos:)

Ha en fin søndags kveld!

#mammablogg #mammablogger #mamma #baby #barn #familie #hverdag #reiseseg #søndag #lekegrind #hagearbeid #rydding #kaffebesøk #vafler

2 kommentarer

Mary Ann

29.06.2014 kl.20:34

Å det er jo så gøy når dem begyner å reise seg kos deg vidre

Myiie - en mammablogg

29.06.2014 kl.21:41

Mary Ann: Ja, veldig artig:) ha en fin kveld du med!:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits