Fikse og ordne

For en herlig solskinnsdag!

Siden sist har vi kommet oss inn i de gode gamle hverdagsrutinene med barnehage, leggetider osv. Tar litt tid før alt er i rute etter ferie. Vi har også hatt fetteren til jentene på overnatting, noe som var stor stas for 2-åringen, og vi har feiret koselig st.hansaften med grilling og kos hos bror. 

2-åringen har fått tegnefeber om dagen, veldig artig:)


Dette er en katt..;)


Gjøre det samme som storesøster;) (litt nær tv´n gitt, ble påtalt, men måtte fotograferes først;)

I går hadde samboer fri fra jobben så da fartet vi rundt for å fikse og ordne ting og tang vi har utsatt. Endte blandt annet med nye garderobeskap som vi skal ha på et ekstarom, og nye markiser og lameller, samt en jernrist!?! vi trengte utenfor, jada! Uansett deilig å få fiksa sånne ting:)

I tillegg fant vi en digg lenestol som vi har lyst på, men vanskelig å bestemme seg for stoff og farge, jeg har lånt med meg stoffprøver så får vi se om vi finner noe vi liker.

 

Nå skal jeg ut og farte litt, blant annet kjøpe bursdagsgave til min fine nevø som har bursdag i dag:)

Ha en solfyllt dag!

#mammablogger #mammablogg #mamma #sommer #barn #baby #familie #rutiner #hverdag #tegning #søsken #bursdag #nevø #stoff #sol

2 kommentarer

Linda Johnsen

26.06.2014 kl.21:17

kos dere :)

Myiie - en mammablogg

27.06.2014 kl.12:06

Linda Johnsen: Tusen takk,vi koste oss:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits