Early bird

I dag våknet jeg frisk og opplagt kl 0500. Ja, det er sant! Det skal sies at jeg i går sovnet ved siden av 2-åringen når hun la seg i går kveld da..;) Likevel en utrolig deillig følelse å våkne utvilt:)

Jeg har allerede dusjet og ryddet litt, og nå sitter jeg her med en deilig kopp kaffe og koser meg med de nye bladene jeg har fått i posten mens jeg har vært på ferie. Det er helt stille i huset, de 3 andre har fortsatt ikke våknet, det eneste jeg hører er faktisk fuglekvitter. Har kost meg så at jeg nesten vurderer å gjenta det;)

I går  ettermiddag fikk jeg endelig pakket ut, så nå begynner det å komme litt i orden her. Etter at jeg var hos frisøren, dro jeg til mormor og morfar hvor resten av gjengen var, der var også fetteren til jentene så det var stor gjensynsglede for dem. En veldig trivelig ettermiddag.

I dag skal jeg rundt å handle inn litt,  jeg skal også se etter nye hagemøbler. Vi får se om jeg finner noe som faller i smak;)

Ha en strålende dag!

#mammablogg #mammablogger #mamma #blogg #fuglekvitter #kaffe #tidligmorgen#barn #familie #baby #hverdag #sommer #hagemøbler #egentid #hagemøbler

3 kommentarer

Mary Ann

20.06.2014 kl.19:32

Å deilig med såne morningen kos deg

Myiie - en mammablogg

20.06.2014 kl.21:50

Mary Ann: Takk, ja var kos:) Ha en fin kveld!

Amelia

22.06.2014 kl.11:41

sounds lovely. On days like that I feel like I'm on cloud 9 the rest of the day. It's hard to stay on top of things, even your own sleep when having toddlers ;)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits