Heldig

Hjemreisen i går gikk kjempefint. 2-åringen var våken hele flyturen og minstesnuppa sov bare en halvtimes tid. De var utrolig greie begge to, så det gikk over all forventning. Det ble dog veldig sent, og vi var ikke i seng før nærmere ett på natten. Det var ei veldig trøtt jente som som skulle i barnehagen i dag, men siden jeg skulle til tannlegen i dag tidlig kunne hun ikke sove lenge heller desverre. Hun gledet seg heldigvis stort til å dra i barnehagen:)

Det var en fryd å komme hjem i huset i går, snille mamman min hadde vært der med masse blomster både ut og inne så det var utrolig fresht og koslig å komme hjem. I tillegg hadde hun fyllt opp kjøleskapet for oss, så det var utrolig deilig. Veldig heldig som har en så snill mamma:)

Noen bilder av hva som møtte oss:

Herlig syn å bli møtt av:) Heldige oss!

Hun hadde også planta på verandaen:)

Så koselig:)

Denne nydelige orkideen fikk vi også:)

Det sto også roser på både på stuebordet og spiestuebordet:) Ellers var det sååå deilig å sove i egen seng igjen, spise grovbrød og drikke deilig kaffe på morgenkvisten i dag. Jeg som ikke ville reise hjem i går, synes plutselig det er helt fantastisk å være hjemme. 2-åringen synes også det var helt topp å se lekene sine igjen, og å leke på rommet sitt, så det var moro å se.

Ellers har lille bebis nådd et nytt utviklingssteg idag. Pluselig sitter hun oppreist på kjøkkengulvet. Første gang hun har satt seg opp selv, veldig stolt lita snuppe da og stolt mamma. Kjempemorsomt!

Nå skal jeg snart til frisøren, blir deilig med litt pleie:)

Ha en fin dag!

#mammmablogger #mamma #blogg #mammablogg #blomster #hjem #barn #baby #frisør #hjemreise #flytur #ferie #hjemkomst #reise #familie #stoltmamma
 

6 kommentarer

gr8looks

19.06.2014 kl.14:25

Fin blogg du har :)

Myiie - en mammablogg

19.06.2014 kl.14:28

gr8looks: Tusen takk:)

Linn Therese Dagsland

19.06.2014 kl.14:36

Fin torsdagsettermiddag til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

Ellers ønsker jeg deg en god dag videre!

Myiie - en mammablogg

19.06.2014 kl.14:43

Tusen takk!:) Ha en fin dag videre du med!

Mary Ann

19.06.2014 kl.23:09

Så fine bilder deilig å være hjeme igjen

Myiie - en mammablogg

20.06.2014 kl.06:46

Mary Ann: Tusen takk, ja var mye bedre enn fryktet;)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits