Rolig start

I dag startet dagen med en "rolig"morgen, hvis man kan kalle det det når man er alene med en baby og en 2-åring;). Småsnuppene sov i allefall litt lenger enn vanlig, skal dog sies at de la seg litt senere enn normalt i går også da....

2-åringen og jeg har kost oss lenge ved frokostbordet og lillebebis har krabbet rundt på en av sine sedvanlige utforskerutflukter. Ettersom det var jeg som skulle levere 2-åringen i barnehagen i dag hadde vi jo allverdens av tid, så da var det bare å ta det rolig. Morfar kom dessuten innom til oss og passet bebis mens jeg leverte i barnehagen, veldig snillt!:)


2-åringen tok seg en "Brumm-kopp" i vinduskarmen etter frokost;)


Bebis koser seg med flaska si;)

Nå skal jeg til tannlegen, gruer meg litt kjenner jeg. Makan til pyse! Bebis skal være hos mormor og morfar så lenge. Etterpå må det jo bare bli trilletur i dette fantastisk fine været!

Ha en strålende dag!:)

#mammablogger #mamma #blogger #tannlege #barn #baby #barnehage #besteforeldre #roligmorgen #hverdag #kos #familie 

4 kommentarer

Mary Ann

21.05.2014 kl.16:49

Å så søte små ha en god kveld vidre

Jannike

21.05.2014 kl.17:16

Så heldig du er med snille foreldre som hjelper til, jeg har og det men de bor to timer unna så det begrenser seg selv. :) Du er kjempeflink som er så mye alene med begge snuppene, virker som det går veldig bra! :) Håper det gikk greit hos tannlegen!!

Myiie - en mammablogg

21.05.2014 kl.18:01

Mary Ann: Tusen takk:) Ha en fin kveld du også!

Myiie - en mammablogg

21.05.2014 kl.18:03

Jannike: Takk, ja de er veldig greie og hjelper til masse:) Det gikk greit heldigvis:) Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits