Vil ikke konkurrere med deg!

I dag var jeg utrolig nok førsteman ute av huset her, før kl 0800 faktisk. De to små, var trøtte som vanlig på mandags morgen, alltid litt i urute etter helgen...

I det siste har det virkelig løsnet for 2-åringen når det gjelder pratingen. Hun snakker i vei og ordforrådet øker dag for dag. I dag morges sa hun for eksempel høyt og tydelig til sin far: "pappa, jeg vil ikke konkurrere med deg mer!" Hmmm, hva sa du? "jeg vil ikke konkurrere med deg mer!"  Samboer og jeg så litt forundra på hverandre, i alle dager hvor kommer det fra? Skal nok sies at hun nok ikke helt forsto innholdet av det hun sa, men artig at hun har plukket opp et så langt ord. Vi får oss noen språklige overraskelser fra den kanten om dagen:)

Ellers har hun fått seg headphones, disse har hun virkelig lagt sin elsk på; "hvor er øretelefonene mine? Jeg må ha på øretelefonene mine! Jeg vil høre musikk i øretelefonene mine! Jeg kan ikke legge meg, må ha på øretelefoner!" Utrolig morsomt at hun skulle bli så begeistret for disse, jeg tenkte det ville bli et problem å få henne til å bruke dem, men den bekymringen var tydeligvis grunnløs. Vi kjøpte disse med tanke på den forstående Spania-turen vår, tenkte de ville komme nyttig med på flyet hvis hun vil se film, spille eller høre på musikk. Ser jo ut som det skal gå greit iallefall;)
Rosa-lilla-hvite øretelefonene mine, hvor er de? Må ha de på!

Nå skal bebis og jeg ut på diverse ærender. Ha en finfin mandag!

#mammablogg #mammablogger #mamma #blogg #barn #baby #øretelefoner #mandag #hverdag #headphones #tidligstart #ordforråd

4 kommentarer

Jannike

05.05.2014 kl.11:55

Håper dere får en flott dag! :) Kule øretelefoner da, skjønner godt hun liker dem!! :)

Myiie - en mammablogg

05.05.2014 kl.11:56

Jannike: Tusen takk! ha en fin dag dere også!:)

Mary Ann

05.05.2014 kl.22:30

Dem er jo så søte når dem begyner å prate mye.kule høre telefoner ha en god natt

Myiie - en mammablogg

06.05.2014 kl.13:25

Mary Ann: Ja, det er morsomt:) Tusen takk! Ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits