Savn og krinkelkroker

Morgnen har vært hektisk, men fin. Alle mann opplagte og i godt humør! Broren min og fetter hentet 2-åringen og leverte henne i barnehagen. Det synes hun var veldig stas, og jeg synes det var veldig snillt:)

Tror hun savner pappan sin veldig. Hørte hun snakket med kosedyra sine i dag tidlig, da sa hun "pappa kommer snart, han er på kurs". Når jeg fikk melding i dag tidlig, løp hun bort til telefonen og spurte "Var det pappa? Var det pappa?" Så blir nok jubel i stua når han kommer hjem i morgen kveld.

Lillebebis har vært litt småurolig noen dager, men tror jeg har funnet årsaken. Kjente i dag morges at det har kommet et lite riskorn nede, så da er første tannen på vei opp, tapre lille jenta:)

Hun er ellers i full fart, og krabber rundt i krinkler og kroker, mye som skal utforskes. Hun bruker nok mye energi på sin nye aktivitet, så merker at hun sover mer. Krabbing tar på!

I dag har hun oppdaget gleden av å leke med ball, og har holdt på med den kjempelenge. Dytter litt, og krabber etter, kjempefestlig!


Ball lek;)

Nå skal vi snart ut og trille litt i finværet:)

Ha en fin dag!

#mammablogger #mammablogg #blogg #mamma #blogg #barn #baby #familie #hverdag #førstetann  #sol #trilletur #barnehage #krabbe #ball

8 kommentarer

Julie Christine

24.04.2014 kl.11:38

sjønne bebisen....

Myiie - en mammablogg

24.04.2014 kl.11:39

Julie Christine: Tusen takk:)

birgitteogsjefene

24.04.2014 kl.11:56

Ååå, så gøy når de oppdager nye ting! Og spennende med tannebisser, selv om det ofte medfører litt kav, men er så kjekt når de små utvikler seg og vokser. Gleder meg veldig til å få baby i hus igjen :)

Ha en kjempefin dag :)

Myiie - en mammablogg

24.04.2014 kl.12:07

birgitteogsjefene: Ja, kjempegøy! Bare å glede seg:) Ha en fin dag du også!

Mary Ann

24.04.2014 kl.20:22

Å da bur det stas når pappaen kommer hjem .å så søt krabber det går så fort.dem blir veldig fort store .du har veldig fin blogg ta gjerne en titt innom min å hvis du har tid.ha en fin kveld vidre

Jannike

24.04.2014 kl.22:05

Så skjønn! Det er en så fantastisk tid når de begynner å utforske mer og oppdager ting rundt seg! Håper resten av dagen har vært like bra! :)

Myiie - en mammablogg

25.04.2014 kl.00:13

Mary Ann: Takk:) Ja, gjør det! I kveld sa hun"mamma, jeg savner pappa så mye" Skal ta en titt innom:)

Myiie - en mammablogg

25.04.2014 kl.00:14

Jannike: Ja, det er morsomt:) Takk, håper jeg din også har vært!:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits