Skattejakt

I dag er siste dagen for 2-åringen i barnehagen, så blir det påskeferie! Vet ikke helt om hun forstår konseptet ferie ennå, men hun var i allefall instillt på at hun skulle være hjemme fra barnehagen i morgen...Som hun sa det "i morgen skal jeg være hjemme barnehagen med vennene mine" Å ja, hvem er vennene dine da? "mamma og pappa", hehe, så søt da! 

I dag var det  ekstra stas å dra i barnehagen fordi hun skal ha med seg fettern sin hjem etterpå;"vi skal bli henta sammen". Blir koselig det! Tenkte jeg skulle lage en liten overraskelse til de kommer hjem fra barnehagen, nemlig en skattejakt. De er særs opptatt av pirater begge to, så antar det blir stas.


Barnehagejenta:)

Lille bebis og jeg skal ut og trille litt i sola, deretter blir det påskehandel, er jo en del som må ordnes i disse dager;)

Ha en fin dag!

#mammablogg #mammablogger #mamma #blogg #barn #baby #fetter #barnehage #trilletur #skattejakt #sol #påskehandel #hverdag #ferie

4 kommentarer

ssilje89

16.04.2014 kl.12:26

Så søtt sagt :D

Ønsker dere en fin påske ;D

Myiie - en mammablogg

16.04.2014 kl.12:41

ssilje89: Tusen takk:) God påske til deg og dine også!:)

Mary Ann

16.04.2014 kl.23:42

Di er jo så søte i den aldren.ja det tror jeg blir stas.kos dere mase i ferien💕

Myiie - en mammablogg

17.04.2014 kl.00:43

Mary Ann: Tusen takk:) Ja, det er de:) Kos dere masse i ferien dere også!

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits