Hurra for lillesøster

Må innrømme at jeg var skeptisk til hvordan denne morgnen skulle bli når jeg la meg i går kveld. Grunnen til det var at 2-åringen var altfor sent oppe igår... Min pessimisme var heldigvis helt unødvendig, morgnen forløp helt normalt, med blid og herlig snuppe:) 

I dag er vår kjære lille bebis 6 månder - hurra! Helt utrolig hvor fort tida går! Hun ble faktisk født  kl 1139, så bare ett minutt igjen...;) Sånne dager blir jeg litt nostalgisk, har tenkt masse i dag på dagen hun ble født og dagene etter. Er så utrolig takknemmlig for at alt har gått så fint og at vi har fått ei så flott lita jente til.


Hurra for lillesøster!:)

Jeg ble særdeles positivt overrasket over været i dag, trodde det skulle være regn og ruskevær i flere dager fremover jeg, så er det herlig solskinn!:) Fantastisk!

Nå blir det trilletur til byen, og deretter et lite besøk hos mormor og morfar.

Ha en fin mandag!

#mammablogg #mammablogger #mamma #blogg #sol #barn #baby #mandag #hverdag #trilletur #takknemlig #lillesøster #hurra

2 kommentarer

Sally

07.04.2014 kl.12:20

Grattis med 6 mnd! Ja det er noe med disse runde tallene som gjør meg også litt sentimental..Har nettopp kommet hjem fra helgetur og det var helt magisk å treffe snuppa igjen etter 3 døgn vekke fra henne! Og å få en stor klem fra 4-åringen, ahh! Mammalykke!

Myiie - en mammablogg

07.04.2014 kl.12:37

Sally: Hehe, ja sant, man blir litt sentimental av det ja:) Hørtes veldig koselig ut da! Ingenting slår en sånn klem!:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits