Småfolks verden

Morgnen startet med at 2-åringen hadde med seg en tromme inn på soverommet vårt som hun dunket løs på og sang "mamma er her, pappa er her, bebis er her, hallo,hallo, hallo..." Høyt! Så det var jo en relativt brå, men koselig måte å bli vekket på..

2-åringen vår er veldig glad i kosedyra sine. Hun har de med seg rundt i huset, og stiller de opp så de kan se på henne, når hun leker (jf. bildet under). Hun snakker med dem og instruerer dem. Jeg synes det er så herlig å se på:) I går kveld hadde hun stillt dem opp som på bildet, og når hun skulle legge seg gikk hun høytidelig bort til hver og en av den og sa "God natt, sov godt Ole Brumm, god natt sov godt Frøken Kanin osv.." Alle fikk en god klem og ble lagt pent ned. Til slutt stilte hun seg foran dem og sa "Alle sammen; ligge pent her, jeg sove i senga" Fine lille tulla mi:)


De små vennene:)

Nå er det som vanlig bare bebis og jeg hjemme, vi har planer om å komme oss ut i det nydelige solværet etterhvert:)

Ha en strålende torsdag!

#mammablogger #mammablogg #blogg #mamma #hverdag #torsdag #småfolk #barn #baby #kosedyr #sol #tromme #klem

6 kommentarer

Klemmetin

03.04.2014 kl.18:54

De er så herlige disse små. Min lille tulle gir først katten et godt natt kyss og så hunden:)

Myiie - en mammablogg

03.04.2014 kl.19:57

Klemmetin: Hehe, så søt da:) De er noen fininger!

toveview

03.04.2014 kl.21:46

Denne forsamlingen vil nok vokse enda mer etter hvert (lik skjerfhaugene, he-he). Mine barn hadde en hel haug også. Men de er jo blitt voksne nå, men gjemte den som ble brukt fast i senga. En egentlig stygg gul elefant, som ble "bestis" med min sønn. Den ble brukt som en rekvisitt i tillegg til de første skoene de gikk med på konfirmasjonsdagen. Laget et stilleben av disse og de ble lagt sammen med fotoalbumer med bilder fra fødsel fram til den store dagen, så kunne gjestene se på det. Så ta vare på "bestisen", et tips !

Myiie - en mammablogg

03.04.2014 kl.22:10

toveview: Så bra tips! Hun had nemelig en bestis hun er helt uatskillig med:)

Kristine

04.04.2014 kl.09:32

Blir sjarmert av morgenhistoriene dine hver gang! :) ønsker deg en nydelig dag!

Myiie - en mammablogg

04.04.2014 kl.09:52

Kristine: Tusen takk:) Ha en strålende da du også!

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits