Vårshopping

I dag skulle samboer på kurs, så han måtte starte dagen ekstra tidlig, hvilket medførte at vi også måtte vekke 2-åringen tidligere for barnehagen. Det gikk ikke helt som planlagt... Lilletuppa var stuptrøtt og proklamerte høylytt at hun ikke ville stå opp, men sove lenger.. Ettersom samboer hadde latt henne sove så lenge som mulig og han hadde dårlig tid, og 3 stykker som sto og ventet på ham, endte det med at hun fikk viljen sin.. Dermed ble det heller en koselig langsom start på morgnen sammen med mamma og bebis på henne. Gikk fint det! Vi måtte dog ringe morfar og spørre om han kunne låne oss bilen for å levere i barnehagen. Det ordna seg, morfar stiller alltid opp:)

I går shoppet jeg noen vår nødvendigheter til 2-åringen, ettersom hun har vokst fra fjorårets varianter. Hun trengte ny parkdress, nye joggesko og nytt regntøy til å ha i barnehagen. Dressen og regntøyet fant jeg på Stormberg, fant også noen utrolig lette joggesko på Skoringen.  Her er noen bilder av fangsten:

Ny vårdress til barnehagejenta:)Regntøy må man også ha:)


Lette og praktiske joggesko:)

Utrolig fint vær i dag også, så da blir ut og trille for bebis og meg, skal bare ha en samtale med jobben først.

Ha en herlig onsdag!

#mammablogg #mammablogger #hverdag #mamma #blogg #barn #baby #trilletur #sol #familie #shopping #vår #parkdress #regntøy #joggesko #trøtt #barnehage

6 kommentarer

Jannike

02.04.2014 kl.16:12

For noen nydelige farger på dressen og joggeskoene!! Flotte innkjøp! Ha en fin kveld!

Myiie - en mammablogg

02.04.2014 kl.16:20

Jannike: Tusen takk:) Ha en fin kveld du med!

SynneCharlotte

02.04.2014 kl.22:10

Så fine, deilige vårfarger! :D

Ha en fin kveld <3

Myiie - en mammablogg

02.04.2014 kl.22:47

SynneCharlottes: Tusen takk:) Ha en fin kveld du også:)

toveview

02.04.2014 kl.23:29

Det finnes jo så masse fine klær til små barn for tiden. Må være vanskelig å velge blant alt det lekre. Den dagen jeg får barnebarn, og da helst en jente i første omgang (dette fordi jeg selv bare har gutter), da skal de virkelig skjemmes bort med jenteting og tang. Får bestille ei som både trenger hårpynt, smykker, vesker (kan vel drøye en stund før en "tulle" trenger dette, men, he-he), kule rosa bittesmå klær, sko etc. Når det gjelder barnehageklær til bruk utendørs, er nok det viktigste at barnet holder seg varmt, holder seg tørr og i det hele tatt har det godt, altså en fornuftshandel :)

Myiie - en mammablogg

03.04.2014 kl.08:31

toveview: Ja, altfor mye fint..;) Det blir et heldige barnebarn!:)

Skriv en ny kommentar

Myiie - en mammablogg

Myiie - en mammablogg

39, Oslo

Happygirl! A4-liv i suberbia med samboer og 2 herlige småjenter på henholdsvis 8 mnd og 2 1/2 år. Bloggen handler om livet som småbarnsmamma. Velkommen skal du være!

Kategorier

Arkiv

hits